Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Merken: satom vertoning
Aantal werknemers: 50~100 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 10,000,000 - US$ 15,000,000
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 70% - 80%
Beschrijving bedrijf
Bedrijfprofiel

Co. van de Vertoningsproducten van Guangzhoushengtong, Ltd, in 1998 wordt opgericht, is een belangrijke fabrikant in de adverterende vertoningsindustrie met meer dan 15 van de productiejaar ervaring in China dat. Met acrylworkshop, houten ambachtworkshop, de workshop van het metaalproces, spraying&printing ruimte, team van de vorminjectie R&D, 60 goed - de opgeleide arbeiders en het volledige systeem voor kwaliteitscontrole, onze fabriek verlenen OEM en ODM de dienst voor vele mondiale partners.

 

Wij zijn geëngageerd aan het ontwikkelen van innovatieve producten geweest, momenteel hebben wij 11 octrooien van gebruiksmodel in LEIDEN neonteken, Wijnvertoning en Sigaretvertoning (1 octrooi voor uitvinding) bereikt. Onze fabriek heeft volledige reeksen producten en sterke R&D-innovatiemogelijkheden. Producten van elke jaar zijn de hete verkoop lanched, met inbegrip van van het LEIDENE de reeks neonteken, reeks van de Wijnvertoning, reeks van de Sigaretvertoning, tribune van de Productvertoning, Ijsemmer, Kosmetische de de de geplaatste vertoningsreeks, Backgammon, Houten vertoningsproducten, enz.

 

Onze cliënten worden gegeven dezelfde evaluatie: Oplossing van het test de uitvoerige ontwerp en hoog - goederen van de kwaliteits de &favorable prijs ook.

 

Wij hopen oprecht om samenwerking op lange termijn met meer merken, verdelers en handelaren te vestigen om win-win zaken te bereiken.

 

U bent warm welkom om Satom-Vertoning in op om het even welk ogenblik te bezoeken.

  Kwaliteitscontrole

De beste grondstof, de recentste uitrusting, de goedgetrainde & bekwame arbeiders, 100%-inspectie, samen met veilige verpakking, waarborgden de voortreffelijkheid van onze producten.

 

I. beste grondstof:De elk van onze LEIDENE bevoegdheden hebben Ce, UL-certificatie bereikt;Alle acryl grondstoffen gaan SGS tests over;De lak voor hardwaretoebehoren voldoet RoHS-aan norm.II. goedgetrainde & bekwame arbeiders.III.100% inspectie voor zowel half afgewerkt & geëindigd - producten.IV. veilige pakkettest.

  Bedrijfcultuur

Visie: Bekend merk in de globale adverterende vertoningsindustrie.Opdracht: Creeer waarde voor klanten, creeer geluk voor partners.De dienst: Satom was, is, en zal altijd uw betrouwbare partner in China zijn.